Tiedon valoviikot

Tiedon valoa

Tiedonvaloviikkojen muu ohjelma

Kestävyys kaupungeissa -yleisöluentosarja 10.1.–14.2.2023

Studia Generalian pääkuva

Tervetuloa kuulemaan tutkimustietoa kaupunkien kestävyydestä! Luennot ovat avoimia ja maksuttomia kaikille kiinnostuneille.

Luennot pidetään tiistaisin 10.1.–14.2.2023 Tampereen yliopiston Linna-rakennuksen Väinö Linna -salissa klo 17–19. Voit halutessasi seurata luentoja myös etänä Zoomin kautta.

Lisätietoa luentosarjasta ja yksittäisistä luennoista täältä

TAMK Musiikki: Giacomo Puccini Suor Angelica -ooppera 14.-21.1.2023

Kuinka usein olet kokenut oopperan kirkossa? Tammikuussa 2023 se on mahdollista, kun TAMK Musiikki tuottaa Giacomo Puccinin Suor Angelica -oopperan Tampereen tuomiokirkkoon. Lisätietoja täältä.

SOC Tiedekahvila: Juho Saari julkaisuistaan Kalajoen kahakka ja Kyllikki Saari 19.1.2023

Mitä uutta olemme oppineet Kalajoen kahakasta ja Kyllikki Saaren murhasta? Mitä annettavaa historiallisella mikrososiologialla on 1950-luvun historian tutkimukseen?  Lisätietoja täältä.

Juniversityn Nuorten teemaviikko 23.-27.1.2023

FabLab kokeiluja

Osana Tieteen päivien tapahtumakokonaisuutta vietetään Juniversityn Tiedeluokassa Hervannan kampuksella nuorten teemaviikkoa 23.-27.1.2023. Teemaviikon aikana Tiedeluokan työpajat on suunnattu nuorille yläkouluissa, lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa ja käsittelevät kiertotaloutta, ohjelmointia sekä ihmisen ominaisuuksien mittaamista. Työpajat ovat varattavissa Tiedeluokan varauskalenterista: https://sites.tuni.fi/juniversity/tiedeluokka/

Tiedon ja tieteen kirjamarkkinat Tampereen yliopistolla

Kirjamarkkinat kuva

Keskustakampuksen Päätalon pääaulaan helmikuussa avautuva kolmen päivän pop up -tapahtuma kokoaa yhteen valtavan valikoiman kiinnostavaa luettavaa opiskelijaystävälliseen hintaan.

Katso lisätietoja täältä