Tietoa TechBitesista

TechBites yhdistää yrityksiä ja tutkijoita yhteisten intressien ja ilmiöiden äärelle. Kuva tapahtumasta TechBites: Future Imagigng 21.3.2018.

Mitä

Tampereen yliopiston TechBites-tapahtumat nostavat esiin makupaloja tekniikan alan tutkimuksesta ja teknologian sovellusalueista. TechBites-verkostoitumistapahtuma keskittyy teknologioiden uusimpaan tutkmukseen, sovelluksiin ja vaikutuksiin sekä ajankohtaisiin ilmiöihin yhteiskunnan eri alueilla. Tapahtuma edistää eri organisaatioiden, yritysten ja tiedeyhteisön jäsenten välistä vuoropuhelua ja yhteistyön käynnistämistä. Tapahtuman kesto on noin 2 h 45 min.

TechBites-tapahtumakonseptin kehittivät Tampereen (teknillisessä) yliopistossa vuonna 2017 Marja Hyypiä, Marjut Kemiläinen, Leena Köppä ja Heini Wallander. Osallistujat ovat pitäneet tapahtumaa aikansa arvoisina (Lyyti, Experience Value Score).

Kenelle

Yrityksille, julkisille toimijoille, jotka

  • tahtovat saada tietoa tutkimuksesta, teknologioista ja niiden sovellusalueista ja -mahdollisuuksista
  • etsivät ratkaisuja, yhteistyö tai tutkimuskumppaneita
  • haluavat verkostoitua tutkijoiden ja asiantuntijoiden kanssa ja löytää yhteisiä intressejä

Miten toimitaan

Katso tulevat tapahtumat ja ilmoittaudu mukaan.

Tutustu tapahtumaan lukemalla artikkeli TechBites yhdistää yritykset ja tutkijat yhteisten ilmiöiden äärelle.

Katso TechBites-tapahtumien keynotehaastattelut ja pitchaajien esitykset TechBitesin soittolistalta You Tubesta.

Mikäli olet kiinnostunut tapahtumayhteistyöstä tulevissa TechBites-toteutuksissa, ota yhteyttä kumppanuuspalvelupäällikkö Pasi Vakaslahteen tai TechBites-tuottaja Marjut Kemiläiseen.