Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta.

OSALLISTUMISMAKSUT (esitelmien pitäjät)
(ALV 0 %)
Jäsen 45 EUR
Ei jäsen 65 EUR
Perustutkinto-opiskelijat ilmaiseksi
Illallismaksu ilmoittautuneille 35 EURO
Osallistumismaksu sisältää osallistumisen tieteelliseen ohjelmaan ja ohjelmaan merkityn kahvitauon tarjoilut.Kirjallisuudentutkimuksen päivien esitelmiä ja muuta ohjelmaa voi tulla vapaasti seuraamaan ilman osallistumismaksua.

MAKSUTAVAT
Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

PERUUTUSEHDOT 
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 21.4.2022 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Erillistä illallismaksua ei myöskään palauteta osallistujan peruuttaessa illalliselle osallistumisensa. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.