Konferenssiavustajat

Työelämän tutkimuspäivät hakee tänäkin vuonna riveihinsä konferenssiavustajia!

Konferenssiavustajan toimenkuvaan kuuluu varmistaa, että päivät sujuvat mallikkaasti ja että käytännön järjestelyihin perehtyneitä ihmisiä osallistuu kaikkiin päivien ohjelmatilaisuuksiin. Avustajat vastaavat muun muassa tapahtuman infopisteestä sekä työskentelevät sali- ja työryhmävalvojina. Näin ollen heidän työpanoksensa on keskeinen osa tapahtumaa.

Konferenssiavustajilta odotetaan tänäkin vuonna tapahtuman sisältöön perehtymistä, yliopiston tilojen tuntemista sekä ennen kaikkea ystävällistä palvelua. Avustaja neuvoo osallistujia käytännön järjestelyihin liittyvissä ongelmissa ja auttaa tarvittaessa työryhmän vetäjiä sekä esitelmien pitäjiä heidän työssään.

Avustajan tehtävissä opiskelijoille tarjoutuu mahdollisuus tutustua työelämätutkimuksen nykytilaan.

Tärkeää tehtävässä on, että avustaja

  • mieltää itsensä tutkimuspäivien edustajaksi, on ystävällinen, rauhallinen ja vieraanvarainen konferenssin osallistujia kohtaan.
  • on perehtynyt tutkimuspäivien kulkuun, tuntee yliopiston tilat ja paikallistietämykseen kuuluu esimerkiksi lähimmän pankkiautomaatin, ravintolan tms. sijainti.
  • tietää mistä lisätietoa tai esimerkiksi teknistä lisäapua saa tarvittaessa.
  • mieltää edustavansa tutkimuspäiviä myös varsinaisten työvuorojen välissä ja avustaa vieraita aktiivisesti.
  • on käytössä molempien konferenssipäivien ajan.

Konferenssiavustajat saavat vastineeksi työstään konferenssipaidan, lounaat ja kahvitukset työssäolopäivinään sekä työtodistuksen. Aiempina vuosina avustajan tehtävästä on lisäksi ollut mahdollista saada 1 op opintosuoritus tekemällä kirjallinen raportti konferenssin loputtua. Lisätietoa tästä suorituksesta myöhemmin, kun vastaanottavat opettajat ovat varmistuneet.

Konferenssiavustajailmoittautuminen on sulkeutunut.

Konferenssiavustajainfo järjestetään maanantaina 4.11.2019 kello 15:00 – 16:00 Linnassa, huoneessa K106. Info on avustajiksi ilmoittautuneille pakollinen.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa konferenssisihteeri Emmi Siirtola,
tyoelaman.tutkimuspaivat@tuni.fi