Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Otathan tarvittaessa yhteyttä sähköpostilla sttp2024@tuni.fi.

HINNAT (ALV 0 %)
Osallistuminen 2 päivää 100 EUR
Osallistuminen 1 päivä 60 EUR
Sosiaalityön tutkimuksen seuran jäsenet veloituksetta
Sosiaalityön tutkimuksen seuran kunniajäsenet veloituksetta
Sosiaalityön tutkimuksen seuran yhteisöjäseniltä kaksi henkilöä/yhteisöjäsen veloituksetta
Sosiaalityön tutkinto-opiskelijat veloituksetta
Työryhmien vetäjät (kaksi henkilöä/työryhmä) veloituksetta
Illallinen 50 EUR

Osallistumismaksu sisältää konferenssin ohjelman ja kahvitarjoilut. Lounaat ovat omakustanteiset. Illallinen 15.2. ravintola Aleksiksessa maksaa 50 euroa.

MAKSUTAVAT
Osallistumismaksu(t) ja mahdollinen illallismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, joten varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot lomaketta täyttäessäsi. Laskua ei voi enää jälkikäteen muuttaa.

PERUUTUSEHDOT
Kestävän kehityksen mukaisesti ja ruokahävikin välttämiseksi peruutathan osallistumisesi, jos et pääse paikalle kongressiin tai iltaohjelmiin. Peruutuksen voi tehdä kuluitta 26.1.2024 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Illallismaksua ei palauteta erikseen osallistujan peruuttaessa illalliselle osallistumisensa. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.