Näyttely

Tervetuloa sponsoriksi tai näytteilleasettajaksi Suomen suurimpaan ikääntymisen asiantuntijatapahtumaan!

Kutsumme teidät osallistumaan Gerontologia 2023 -kongressiin sponsorina tai näytteilleasettajana. Kongressissa teillä on mahdollista esitellä tuotteitanne ja palvelujanne kongressin osallistujille ja tavata vanhenemisen tutkimuksen ja geriatrian asiantuntijoita sekä alan päättäjiä.

Sponsori- ja näyttelymyynti: https://www.lyyti.fi/reg/gerontologia2023yhteistyokumppanit

Lisätietoja sponsori- ja näyttelypaikoista: G2023_Sponsori_ja_näyttelypaikat

Pyydämme teitä varaamaan haluamanne sponsori- tai näyttelypaikan viimeistään 31.10.2022!

 

Gerontologia 2023 -kongressi 8.-10.2.2023

Kongressin teemana on Ikääntymisen uusi aika, joka viittaa sekä väestön vanhenemiseen että vanhuuden toimintakyvyn muutoksiin. Kongressissa käsitellään vanhenemisen ilmiöitä ja ikääntyneiden ihmisten toimintakyvyn, aktiivisuuden, hyvinvoinnin, hoidon, tuen ja palveluiden haasteita ja mahdollisuuksia. Kongressin pääpuhujina ovat muun muassa Tom Kirkwood, Amanda Grenier, Teppo Kröger, Anu Siren ja Esa Jämsen.

Tapahtuma on perinteisesti joka kolmas vuosi järjestettävä monialainen kongressi, joka kokoaa yhteen laajasti kaikki iäkkäiden parissa toimivat asiantuntijat. Gerontologia 2023 on sarjassaan 10. kongressi. Tällä kertaa samassa yhteydessä järjestetään myös vuosittaiset Geriatripäivät, mikä laajentaa entisestään tapahtuman monitieteistä ja moniammatillista luonnetta.

Lue lisää kongressista https://events.tuni.fi/gerontologia2023/

 

Kongressipaikka

Kongressi järjestetään Tampere-talossa 8.-10.2.2023.

Kongressin näyttely järjestetään avarassa Sorsapuisto-salissa, Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Kongressin kahvitarjoilut ja posterinäyttely järjestetään näyttelytilassa, mikä tarjoaa erinomaisen näkyvyyden näytteilleasettajille.

Reseptilääkkeiden näyttelytila sijaitsee Tampere-talon toisessa kerroksessa, Puistolämpiö 2:ssa. Lääkenäyttely on sijoitettu geriatristen sessioiden viereen ja näyttelyyn on pääsy vain siihen oikeutetuilla osallistujilla.

Sponsorit ja näytteilleasettajat voivat ostaa näyttelypaikkoihin lisävarusteita Tampere-talolta. Lomake näyttelyn lisävarusteiden myyntiin avataan syksyllä 2022.

 

Sponsori- ja näyttelypaikat

Tarjoamme sponsoreille ja näytteilleasettajille erilaisia sponsori- ja näyttelypaikkoja.

Lisätietoa kongressin sponsori- ja näyttelypaikoista: G2023_Sponsori_ja_näyttelypaikat

Sponsori- ja näyttelymyynti: https://www.lyyti.fi/reg/gerontologia2023yhteistyokumppanit

 

Mukana Gerontologia 2023 näyttelyssä

Oy Raisoft Ltd  KULTASPONSORI

HUR OY HOPEASPONSORI

Oy Verman AB

 

Järjestäjät

Kongressin järjestävät Tampereen yliopisto ja Gerontologian tutkimuskeskus sekä kolme alan yhdistystä: Kasvun ja vanhenemisen tutkijat ry, Suomen Geriatrit ry ja Societas Gerontologica Fennica ry.