Ilmoittautuminen

Osallistumismaksut

Aikainen ilmoittautuminen 8.9.2022-30.11.2022: 390,-
Ilmoittautuminen 1.12.2022-27.1.2023: 450,-
1 päivän osallistumismaksu 200,-
2 päivän osallistumismaksu 300,-
Opiskelijat & väitöskirjatutkijat 290,-

Yllä mainitut osallistumismaksut sisältävät ohjelman, lounaat, kahvit ja Tampereen kaupungin vastaanoton. Iltajuhlan maksu on 65 euroa. Se sisältää buffet-illallisen sekä kaksi lasillista viiniä. Iltajuhlan voi maksaa erikseen, kun ensin ilmoittautuu ilman iltajuhlaa ja sen jälkeen käy vahvistusviestin Muokkaa tietojasi -linkin kautta ilmoittautumassa iltajuhlaan.

Online osallistumismaksu 150,-

Online osallistumismaksu sisältää kongressin pääpuhujien esitykset sekä symposiumit suoratoistona etäyhteyden kautta. Kaikille kongressiin ilmoittautuneille osallistujille on lähetetty tietoa tapahtumasta sekä linkki online osallistumiseen maanantaina 6.2.2023. Jos et löydä linkkiä sähköpostistasi, tarkistathan roskapostikansion. Ongelmatapauksissa ota yhteys: gerontologia2023@tuni.fi tai congress@tuni.fi


Majoitus varataan erikseen suoraan hotelleista. Katso lista alueen hotelleista täältä: Majoittuminen | Gerontologia 2023 | Tampereen korkeakouluyhteisö (tuni.fi)


MAKSUTAVAT 

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, joten varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot lomaketta täyttäessäsi. Laskua ei voi enää jälkikäteen muuttaa.

Huom! TAU:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon tiedekunnastasi sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan sisäisenä siirtona. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta.

PERUUTUSEHDOT 
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 27.1.2023 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Iltajuhlamaksua ei palauteta erikseen osallistujan peruuttaessa iltajuhlaan osallistumisensa.  Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.