Ohjelma nuorille

Tervetuloa mukaan Tampereen yliopiston Tutkijoiden yön Nuorten päivään perjantaina 29.9.2023 klo 9.00-14.00. Tänä syksynä tapahtuman teemana on “Tiedekahvila goes Tutkijoiden yö”. Perjantain ohjelmaa voi seurata etäyhteyksin tai paikan päällä tieteen areena Paidiassa, joka on Tampereen korkeakouluyhteisön tapahtumatila Nokia Arenalla. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Yle Areenan kanssa ja juontajana toimii alumnimme Johannes Malkamäki*.

Nuorten päivän ohjelma on suunnattu yhdeksäsluokkalaisille ja toisen asteen opiskelijaryhmille. Ohjelma koostuu 30–60 minuuttia kestävistä Tiedekahvilapuheenvuoroista, joista voi valita ryhmällesi sopivimmat sisällöt. Päivän aikana on mahdollista osallistua kampuskierroksille Hervannassa ja keskustakampuksella opiskelijalähettiläiden johdolla tai kokeilla lääkärintaitojaan Kaupin kampuksen Taitokeskuksessa.

Ohjelma: Tiedekahvila goes Tutkijoiden yö

Ohjelma: Kampuskierrokset

Ohjelma toteutetaan koulupäivän aikana ja opettajat voivat ilmoittaa koko ryhmän kerrallaan mukaan.

Ilmoittautuminen

Yle Areena, Tutkijoiden yö goes Tiedekahvila

Voit seurata Tutkijoiden yön Nuorten päivän Tiedekahvilaluentoja suorana Yle Areenasta.

Lähetä kysymyksiä tutkijoille

Tutkijoille voit lähettää kysymyksiä suoran lähetyksen aikana tämän keskustelualustan kautta.

 

Nuorten päivä on osa toisen asteen ja korkea-asteen välistä yhteistyötä. Tiedekahvilat ja erilaiset tapahtumat ovat ovi Tampereen yliopistoon; toivomme nuorten innostuvan ja löytävän omia kiinnostuksen kohteitaan tieteen parissa.

Tutkijoiden Yön Nuorten päivässä tutustutaan nuoria kiinnostaviin aiheisiin ja yliopisto-opiskeluun

* Tapahtuman aiemmista tiedoista poiketen juontajana toimii Johannes Malkamäki, eikä toimittaja Sean Ricks.