Työelämän tutkimuspäivät 2024

07. – 08.11.2024
Tampereen yliopisto

Hyvä työ – hyvä elämä?

Tervetuloa vuoden 2024 Työelämän tutkimuspäiville, jotka järjestetään teemalla Hyvä työ – hyvä elämä? Nykyinen työelämä on monimuotoistunut ja jakautunut, digitalisaatio on läpileikannut monet työtehtävät, ja työn ja vapaa-ajan rajapinnan läpäisevyys vaatii työntekijöiltä ja johtamiselta uusia keinoja. Lisäksi eliniän pidentyminen haastaa opiskelun, työuran ja eläkkeen toisiaan itsellisesti ja automaattisesti seuraavina vaiheina, ja tilalle tulee kenties lisää urajaksoja. Nämä kaikki asiat tuovat haasteita työhyvinvoinnin ylläpitämiselle ja työn tuottavuudelle, samalla vaikuttaen monitahoisesti myös muuhun elämään.

Kutsumme työelämän tutkijoita, kehittäjiä ja asiasta kiinnostuneita keskustelemaan työn, työurien ja työelämän muutoksista sekä näiden moninaisista vaikutuksista. Kongressin pääpuhujia ovat professorit Mika Kivimäki, Minna Ruckenstein ja Satu Teerikangas.

Työelämän tutkimuspäivät 2024 toteutetaan lähitapahtumana Tampereen yliopiston keskuskampuksella. Lisätietoja kongressista saa sähköpostiosoitteesta tyoelaman.tutkimuspaivat@tuni.fi

Pääpuhujat

Mika Kivimäki

 

Epidemiologian professori, Helsingin yliopisto
Tutkimusprofessori, Työterveyslaitos

Lue lisää: Puhujat

 

Minna Ruckenstein

Minna Ruckenstein

 

Epidemiologian professori, Helsingin yliopisto
Tutkimusprofessori, Työterveyslaitos

Lue lisää: Puhujat

Satu Teerikangas

Satu Teerikangas

 

Professori, johtaminen ja organisointi
Turun yliopisto

Lue lisää: Puhujat

Järjestäjät

Tampereen yliopiston Työelämän tutkimuskeskus (WRC) ja Työelämän tutkimusyhdistys ry