Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake avautuu omalle välilehdelle tästä linkistä. Ilmoittaudu tapahtumaan 18.9. mennessä.

Osallistumismaksut paikan päällä osallistuville (alv 0 %):
260 €/2 pv
180 €/1 pv
200 €/hlö/3 tai useampi hlö samasta organisaatiosta/2pv
Terveyssosiaalityöntekijät ry:n jäsenet 240 €/2 pv, 160 €/1 pv
Iltajuhla sisältyy maksuun.

Osallistumismaksut etäosallistujille (alv 0 %):
175 €/2 pv
95 €/1 pv
115 €/hlö 3 tai useampi hlö samasta organisaatiosta/2 pv
Terveyssosiaalityöntekijät ry:n jäsenet 155 €/2 pv, 75 €/1 pv

Yliopistojen perustutkinto-opiskelijoiden, ammattikorkeakouluopiskelijoiden sekä apurahalla väitöskirjaa tekevien sosiaalityön jatko-opiskelijoiden ja eläkeläisten osallistuminen on maksutonta (sis. kahvitarjoilut mutta ei iltajuhlaa, jonka voi ostaa hintaan 60 €). Valitse ilmoittautumislomakkeella osallistujatyypiksi “Maksuton”.

Ohje etäosallistujille: ”Osallistumislinkit lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Täytäthän lomakkeelle sähköpostiosoitteen, jonka pääset avaamaan tarvittaessa myös kotoa.”

Työryhmien puheenjohtajille osallistuminen on ilmaista samana päivänä, jona oma työryhmä on. Valitse ilmoittautumislomakkeella osallistujatyypiksi “Maksuton” tai jos osallistut molempiin päiviin, niin yhden päivän maksu.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko luottokortilla tai verkkopankissa. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, joten varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot lomaketta täyttäessäsi. Laskua ei voi enää jälkikäteen muuttaa.

Jos ilmoitat ryhmän, voivat ryhmän jäsenet käydä muuttamassa tai lisäämässä tietojaan heidän sähköposteihinsa tulevassa vahvistusviestissä olevan Muokkaa tietojasi -linkin kautta.

Peruutusehdot
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 18.9.2022 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.