Valokeilassa Johanna Rosengren

Johanna liittyi mukaan Auntien matkaan kolme vuotta sitten, jakaen yrityksen unelman maailmasta ilman uupumisia. Helppokäyttöisyys, digitaaliset työkalut ja varhainen tuki ovat avainsanoja palvelussa, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi ja olemaan tuottavampia.

Johanna osallistuu perjantaina SalesDayhin pitämällä keynote-puheenvuoron, korvaten samalla tapahtumasta estyneen Auntien toimitusjohtaja Mervi Lammisen.

Johanna liittyi mukaan Auntien matkaan kolme vuotta sitten, jakaen yrityksen unelman maailmasta ilman uupumisia. Helppokäyttöisyys, digitaaliset työkalut ja varhainen tuki ovat avainsanoja palvelussa, joka auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi ja olemaan tuottavampia.

Muutamassa vuodessa Auntie on kasvanut yli 70 työntekijää työllistäväksi kansainväliseksi yritykseksi, jonka verkostossa on yli 120 mielenterveyden ammattilaista. Auntie palvelee jo yli 450:tä organisaatiota pohjoismaissa ja Euroopassa 27 kielellä. Johanna vetää Auntiella kasvutiimiä, johon kuuluu niin myynti, kansainvälinen kasvu kuin nykyasiakkaista huolehtiminen.

Johanna luonnehtii Auntien myyntiä ennen kaikkea empaattisena, ja kaiken keskiössä on aito halu auttaa ihmisiä. Ennen kaikkea tämä tarkoittaa läsnäoloa ja kuuntelua, mutta toisinaan myös tekoja, jotka jäävät asiakkaan mieleen vuosiksi.