Puhujat

SalesDay 30.10.2020

Timur Kärki

Perustaja ja hallituksen pj. Gofore Oyj

Timur Kärki on Gofore Oyj:n yksi perustajista. Timur toimi liki kymmenen vuotta Goforen toimitusjohtajana vuosina 2010 – 2019. Tänä aikana yhtiö kasvoi miljoonan euron liikevaihdosta 64 miljoonan euron liikevaihtoon. Tänä aikana yhtiö myös palkittiin parhaana työpaikkana, se kansainvälistyi ja se listattiin pörssiin. Onnistunut strategia, henkilökunnan kanssa koettu yhteinen innostus ja rohkeus suunnata uutta kohden ovat olleet Goforen avaimia menestykseen. Timur palkittiin viime vuonna EY Entrepreneur of the Year -palkinnolla.

Teemu Ilola

VP of Sales Leadoo Marketing Technologies Oy

Teemu Ilola on uuden sukupolven myynnin tekijöitä. Raketin lailla kasvaneen Leadoo Marketingin VP of Sales on ollut aloittamassa yrityksen maailman valloitusta avaamalla yrityksen Lontoon toimiston sekä käynnistämässä etämyyntitoimintoa Espanjan Malagaan. Teemu on myynnin ammattilaisena poikkeuksellinen yhdistelmä humaaniutta, tarkkaa numeropäätä sekä prosessiosaamista.

Pia Hautamäki

KTT, Yliopettaja Tamk

KTT Pia Hautamäki toimii tutkijana ja myynnin johtamisen yliopettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa. Tällä hetkellä Pia johtaa Tampereen korkeakouluyhteisössä tekoälyyn ja robotiikkaan keskittyvää ROBINS-tutkimushanketta. Erityisenä kiinnostuksen kohteena Pialla on myynnin johtaminen ja arvon tuottaminen asiakasrajapinnassa. Pia vastaa myös kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen maisterikoulutuksesta ja on intohimoinen myyntiosaamisen edistäjä niin Suomessa kuin kansainväliselläkin tasolla. Pian työelämän missiona on saada #suomikasvuunmyynnillä.