Yhteistyökumppanimme

MMA logo

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA – olemme alojemme oma ammatillinen etujärjestö

MMA ajaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten menestystä ja hyvinvointia. Tarjoamme jäsenillemme juuri heidän uriensa tueksi räätälöidyt asiantuntijapalvelut ja koulutukset. Meille on tärkeää, että myyntiosaaminen Suomessa lisääntyy ja että sen merkitys myös ymmärretään laajemmin. Siksi meillä on ilo olla jälleen mukana TAMKin SalesDay-tapahtumassa.

Edustamme yksilöitä ja kokoamme samalla alamme väen vaikuttavaksi yhteisöksi. Yhdessä luomme liikettä kohti hyvää työelämää ja kukoistavaa Suomea.

Me tuemme myynnin ja markkinoinnin eturintaman tekijöitä työelämän erilaisissa käänteissä: palveluidemme avulla voit pitää ammattitaidostasi hyvää huolta, kun taas työsuhdejuristimme ja työttömyysturvamme auttavat sinua kiperimmissäkin tilanteissa. Tervetuloa!

Tule mukaan, liity jäseneksi: loppuvuoden kampanjatarjouksemme – saat jäsenyytemme loppuvuodeksi vain 20 eurolla kuukaudessa.

Tule mukaan: https://mma.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/


MyyntiKollektiivi

MyyntiKollektiivi on yhteisö myyjänä kehittymisestä kiinnostuneille myynnin asiantuntijoille.

MyyntiKollektiivi perustettiin keväällä 2023 muutaman myynnin kehittämisestä innostuneen myyjän toimesta, jotka kyllästyivät siihen, että myyjille ei ole tarjolla riittävästi kiinnostavia tapahtumia ja itsensä kehittämisen mahdollisuuksia. Yhteisö päätettiin perustaa, ja nyt MyyntiKollektiivissa on jo yli 1000 oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneita myynnin asiantuntijaa, ja jäsenten määrä kasvaa kovaa vauhtia. 

MyyntiKollektiivi järjestää tapahtumia, koulutuksia, auttaa verkostoitumaan ja julkaisee ajankohtaisia sisältöjä kaikille myynnistä kiinnostuneille. Yhteisön jäsenyys ei maksa mitään, sillä haluamme ammatillisen kehittymisen olevan mahdollista kaikille. 

Miten pääsee mukaan? 

Miksi yhteisöön kannattaa liittyä?

  • Opit paljon uutta myynnistä
  • Tiedät mistä myynnin alalla puhutaan
  • Verkostoidut muiden myynnin ammattilaisten kanssa
  • Saat ensimmäisenä tiedon monipuolisista MyyntiKollektiivin järjestämistä ilmaistapahtumista
  • Saat myynnin alan avoimia työpaikkoja koostettuna sähköpostiisi
  • Voit jakaa omia ajatuksiasi myynnistä esimerkiksi yhteisön jäsenten blogissa

Nostetaan yhdessä myynnin arvostusta ja jaetaan oppeja toisillemme, näin myös koko ala kehittyy parhaiten! www.myyntikollektiivi.fi