Valokeilassa Arto Toorikka!

Arto Toorikka asiantuntijapuhujana ja panelistina SalesDayssa.

Arto Toorikka, kestävän kehityksen johtaja (Rakennettu ympäristö, AFRY) kokee ensisijaisen tärkeäksi sen, että yrityksissä panostetaan pitkäjänteiseen toimintaan, missä huomioidaan yrityksen omat vaikutusmahdollisuudet ympäröivään maailmaan. Tämä jo itsessään edistää kestävyysajattelua ja on myynnin kannalta tärkeää.

– Kestävä kehitys on läpileikkaava kokonaisuus, jonka täytyy lähteä yrityksissä sekä ruohonjuuritasolta, että ylimmästä johdosta. Kestävän kehityksen täytyy olla osa kaikkia yrityksen toimia, eikä päälleliimattua ja erillistä tekemistä, Arto toteaa.

Puheenvuorollaan Arto tarjoaa arvokkaita näkökulmia kestävästä kehityksestä. Asiakastarpeista lähteävän lisäarvon tuottaminen sekä kestävyys ja siihen liittyvät maailmanmuutokset ovat aiheita, joita Arto haluaa erityisesti tuoda tapahtumassa esille. Lue lisää Artosta puhujaesittelystä!

Arto odottaa innolla omaa sekä muiden esiintyjien puheenvuoroja. SalesDay on mahtava tilaisuus reflektoida niin oman, kuin muidenkin puheenvuorojen parissa.