Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistumismaksut (ALV 0 %)

Osallistuminen virtuaalisesti 200 EUR, opiskelijat* 130 EUR
Osallistuminen paikan päällä 270 EUR, opiskelijat* 200 EUR
Virtuaalisosallistumisen muutos paikan päällä osallistujaksi 70 EUR
Illallinen 50 EUR

* Erikoistuva lääkäri, perustutkinto-opiskelija tai tieteellisessä jatkokoulutuksessa oleva.

Hinta on kahdelta päivältä, ja se sisältää konferenssin tieteellisen ja sosiaalisen ohjelman (illallinen erillismaksusta). Hinta on sama vaikka osallistuisit vain yhtenä päivänä. Paikan päällä osallistuvat saavat myös kahvitarjoilut ja lounaat.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 22.10.2021 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.