Tapahtuman turvallisuus ja saavutettavuus

Saavutettavuus

Tilat Hervannan kampuksella

Pedaforum järjestetään Hervannan kampuksen päärakennuksessa sekä Festiassa. Ruokailu ja kahvit tarjoillaan Kampusareenan ravintolassa. Päärakennuksen infosta saa neuvoja esteettömään liikkumiseen. Hervannan kampuksella on liikkumisesteisten pysäköintipaikkoja (LE-paikat) sisäänkäyntien läheisyydessä. Pääsääntöisesti kaikki Pedaforumin käytössä olevat tilat ovat esteettömästi saavutettavissa. Rakennusten esteettömyys pääkulkureiteillä on varmistettu luiskin, hissein ja automaattiovin. Uusissa hisseissä on puheohjaus ja lisäksi monissa hisseissä on myös pistekirjoituksella varustetut painikkeet. Hervannan kampuksen eri rakennusten välillä on esteetön sisäyhteys. Puheäänentoistolla varusteltuihin opetustiloihin on asennettu induktiosilmukat, jotka auttavat henkilöitä, joilla on heikentynyt kuulo. Hervannan kampuksilla induktiosilmukat on mitattu ja laadittu niistä tilakohtaiset kuuluvuuskartat.

Konferenssimateriaalit

Konferenssimateriaalit esim. näytöillä pyörivät infot ja tiedotteet tehdään saavutettaviksi. Posterien tekijät saavat ohjeistuksen materiaalin tekemisestä saavutettavaksi. Keynotet simultaanitulkataan englanniksi ja osa työpajoista on englanninkielisiä.

Turvallisuus

Turvallisen tilan periaatteet

Tampereen korkeakouluyhteisössä noudatetaan turvallisuusteesejä, joiden mukaan kaikilla yhteisön jäsenillä ja yhteisön tilojen käyttäjillä on oikeus turvalliseen, terveelliseen, häiriöttömään, yhdenvertaiseen sekä tasa-arvoiseen opiskelu- ja työympäristöön.

Korkeakouluyhteisössä noudatetaan yhdessä laadittuja turvallisemman tilan periaatteita, joita ovat: Kunnioittaminen, syrjinnän, häirinnän ja epäasiallisen kohtelun ehkäisy sekä vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuus. Jos koet tilaisuuden aikana toimintaa, jonka koet loukkaavan turvallista tilaasi, olethan yhteydessä Turvallisuusvastaavaan puh. +358505674892.

Tilaturvallisuus Hervannan kampuksen Festia ja Päärakennus

Festia

Festia sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, Konetalon ja Tamppiareenan välissä, osoitteessa Korkeakoulunkatu 8.

Yhteystiedot:

Aulavahtimestari, Festian infopiste 029 4524011     

Festian pelastussuunnitelma ja toimintaohjeet löytyvät osoitteesta:

https://tuni.pelsu.fi/tuni-festia/

Festia turvataulu

Päärakennus

Päärakennus sijaitsee Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella, Rakennustalon ja Festian välissä, osoitteessa Korkeakoulunkatu 10.

Yhteystiedot:

Aulavahtimestari, Päärakennuksen infopiste 029 4524010

Päärakennuksen pelastussuunnitelma ja toimintaohjeet löytyvät osoitteesta:

https://tuni.pelsu.fi/tuni-paarakennus/

Päärakennus turvataulu

Lisätietoja ja vastuuhenkilö tapahtuman aikana: Turvallisuusvastaava Taru Kaera +358505674892