Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Pedaforumiin sulkeutui 22.5.2023.

 

Hinnat

2 päivää, sisältäen lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan ja illallisen 300 €

2 päivää, sisältää lounaat ja kahvit, ei sisällä iltajuhlaa 220 €

Opiskelijat (päätoiminen perustutkinto-opiskelija) (sisältää lounaat ja kahvit sekä iltajuhlan) 150 €

Oman korkeakouluyhteisön henkilökunta alennushinta (sisältää kahvit ja lounaat, ei sisällä iltajuhlaa) 150 €. Jos haluaa osallistua myös iltajuhlaan osallistumismaksu 300 €.

Virtuaalitoteutus, sisältää molempien päivien keynote-puheenvuorot sekä jokaisessa sessiossa yhden salin (Festia Iso sali) streamauksen 80 €

 

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, joten varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot lomaketta täyttäessäsi. Laskua ei voi enää jälkikäteen muuttaa.
Huom! TAU:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon tiedekunnastasi sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan sisäisenä siirtona. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta.

 

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 22.5.2023 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.