Työryhmät ja abstraktit

Avoin työryhmäkutsu 

Hallinnon Tutkimuksen Seura ry ja Focus Localis ry järjestävät yhteistyössä hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät 17.– 19.11.2021 Tampereen yliopistolla. Tiedepäivien teemana on Eilen, tänään ja huomenna.

Nämä poikkeukselliset ajat ovat ajaneet muutoksiin myös julkisella sektorilla. Tiedepäivillä pureudumme hallinnon ja kuntatutkimuksen ytimeen: mistä tulemme, missä olemme tällä hetkellä ja minne olemme menossa. Päivien esitysten teemoissa käsitellään mm. hyvinvointia ja jaksamista akateemisessa työssä, julkisten palveluekosysteemien hallinnoinnin haasteita ja mahdollisuuksia, kuntien johtamismalleja sekä hallintotieteellisen tutkimuksen tilaa ja tulevaisuutta.

Tänä vuonna tiedepäivät järjestetään hybridikonferenssina. Fyysisen tapahtuman ohella osa ohjelmasta (mm. keynote-puheenvuorot, paneelistriimataanmikä mahdollistaa osallistumisen myös etänä. Työryhmätyöskentely ajoittuu päivien ohjelmassa torstaille ja perjantaille 18.–19.11.2021. Työryhmätyöskentely toteutetaan verkossa tai fyysisesti Tampereen yliopistolla. Työryhmävetäjä(t) ottaa kantaa työryhmänsä ensisijaiseen toteutustapaan työryhmäehdotuksen yhteydessä 

Nyt on aika ehdottaa työryhmiä ja niille vetäjiä tuleville päiville!  

Toivomme tiedepäivien työryhmiksi ehdotuksia, jotka liittyvät hallinnon ja kuntatutkimuksen ydinteemoihin (kuten talous-, sosiaali- ja terveysjohtaminen, aluetutkimus, oikeudellinen näkökulma, henkilöstöjohtaminen, verkostoituminen, strategiat, jne.) Päivien teemoja ja aiheita voidaan liittää mukaan työryhmäkuvaukseen. Myös eri tieteitä yhdistelevät näkökulmat ovat lämpimästi tervetulleita. Ehdotukset voivat kohdistua myös esimerkiksi tutkimusmenetelmien kehittämiseen. 

Työryhmäehdotuksessa tulee olla a) työryhmän nimi, b) vetäjä(t), c) lyhyt kuvaus työryhmän sisällöstä ja d) toteutetaanko työryhmä lähtökohtaisesti etänä vai fyysisesti Tampereen yliopistolla 

Lähetättehän konferenssitoimikunnalle ehdotuksenne työryhmästä keskiviikkoon 30.6.2021 mennessä käyttämällä Lyytiä: https://www.lyyti.in/hktp2021_tyoryhmat.

Hyväksytyistä työryhmistä ilmoitamme elokuun alkupuolella. Työryhmäpaperien avoin haku aloitetaan tämän jälkeen. Ohjelma ja muut käytännön asiat tulevat tarkentumaan kevään ja kesän edetessä. 

Tervetuloa Tampereelle! 

p.s. We welcome panel proposals also in English!

Lisätiedot työryhmähakuun liittyen/ for more information:  

Konferenssikoordinaattori, Marjukka Mikkonen 

marjukka.mikkonen@tuni.fi  Puh. 050 409 5902