Eilen, tänään ja huomenna - Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät Tampereen yliopistolla 17. - 19.11.2021

Abstraktikirja on julkaistu! Tutustu abstrakteihin Työryhmät ja abstraktit -osiosta.

Työryhmien ohjelman, aikataulut sekä tilan löydät Työryhmien aikataulu -osiosta. Zoom-linkit lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen on päättynyt 31.10.2021!

Tietoa tapahtumasta

Hallinnon Tutkimuksen Seura ja Focus Localis järjestävät jo viidennet yhteiset hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäivät Tampereen yliopistossa 17.–19.11.2021. Tänä vuonna Focus Localis ry täyttää 50 vuotta ja Hallinnon Tutkimuksen Seura ry 40 vuotta, ja juhlavuoden kunniaksi tiedepäivien teemana on Eilen, tänään ja huomenna.

Nämä poikkeukselliset ajat ovat ajaneet muutoksiin myös julkisella sektorilla. Tiedepäivillä pureudumme hallinnon ja kuntatutkimuksen ytimeen: mistä tulemme, missä olemme tällä hetkellä ja minne olemme menossa. Päivien esitysten teemoissa käsitellään mm. hyvinvointia ja jaksamista akateemisessa työssä, julkisten palveluekosysteemien hallinnoinnin haasteita ja mahdollisuuksia, kuntien johtamismalleja sekä hallintotieteellisen tutkimuksen tilaa ja tulevaisuutta.

Toteutamme tämän vuoden tiedepäivät hybridimallilla, jolloin osallistuminen on mahdollista fyysisesti paikan päällä Tampereella tai etäyhteyksien välityksellä (pidätämme oikeudet muutoksiin koronatilanteen rajoitutksista riippuen). Keskiviikkona 17.11 aloitamme perinteisesti perustutkinto- ja jatko-opiskelijoiden prekonferenssilla. Konferenssin pääohjelma sijoittuu torstaille ja perjantaille.

Järjestäjät

Seuraavat tahot ovat järjestämässä tapahtumaa.

Mukana myös