Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Hallinnon ja kuntatutkimuksen tiedepäiville 2021 on päättynyt!

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut koskevat osallistumista paikan päällä ja etäosallistumista (ml. työryhmien vetäjät ja työryhmiin osallistujat). Osallistumismaksu sisältää konferenssin ohjelman, jaettavat materiaalit sekä ohjelmaan merkityt kahvitauot (paikan päällä osallistuttaessa). Lounas on osallistujille omakustanteinen.

  • Hallinnon tutkimuksen seuran tai Focus Localiksen jäsen 40 €
  • Ei jäsen 60 €
  • Perustutkinto-opiskelija maksuton (huom. opiskelijoille on varattu rajallinen määrä osallistumispaikkoja)
  • Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osaston jäsenille maksuton

Illallisen hinta 40 euroa / hlö sisältää iltaohjelman Tampereen yliopistolla sekä buffetillallisen. (Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osaston jäsenet 30e)

Jos haluat tutustua tapahtumaan etätoteutuksen avulla, niin tarjoamme Tutkitun tiedon teemavuoden hengen mukaisesti osan ohjelmasta (keynote-puheenvuorot, puheenvuorot ja paneeli) maksutta etäosallistujille. Ilmoittauduthan tässäkin tapauksessa alla olevan lomakkeen avulla, niin saamme jaettua sinulle osallistumislinkin.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) ja mahdollinen iltajuhlamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 31.10.2021 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.

Ilmoittaudu tiedepäiville alla olevien linkkien kautta

Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2021. Ilmoittautumiseen/Lyytiin liittyvissä ongelmissa olethan yhteydessä congress@tuni.fi.