Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tutkimuspäiville on sulkeutunut perjantaina 4.2. Jälki-ilmoittautuminen on auki 9.2. saakka.

Jälki-ilmoittautuminen: https://www.lyyti.fi/reg/aitu2022

Osallistumismaksut (ALV 0%)

Virtuaaliosallistuminen 50 €
Perustutkinto-opiskelijat 0 €

Osallistumismaksut ovat kahdelta päivältä, ja ne ovat samat vaikka osallistuisit vain yhtenä päivänä.
Virtuaaliosallistujien osallistumismaksuun sisältyvät verkossa jaettavat materiaalit sekä tieteellinen ohjelma. Virtuaaliosallistumisen ohjeet lähetetään erillisellä sähköpostiviestillä ennen konferenssia. Virtuaalialustana käytetään Zoomia.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 13.01.2021 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Illallismaksua ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.