Ilmoittautuminen

Ole hyvä ja ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään perjantaina 8.1.2021.

Seminaaripäivien hinnat:
175 € 2 pv
95 € 1 pv
345 € /3 hlöä samasta organisaatiosta /2 pv

Hinnat Terveyssosiaalityöntekijät ry:n jäsenille:
155 € 2 pv
75 € 1 pv

Hintoihin sisältyy ohjelma. Osallistumislinkit niihin lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ennen tapahtumaa. Täytäthän lomakkeelle sähköpostiosoitteen, jonka pääset avamaan tarvittaessa myös kotoa.

Työryhmien puheenjohtajille osallistuminen on ilmaista samana päivänä, jona oma työryhmä on. Valitse ilmoittautumislomakkeella osallistujatyypiksi “Maksuton” tai jos osallistut molempiin päiviin, yhden päivän maksu.

Perustutkinto-opiskelijoiden ja eläkeläisten osallistuminen on maksutonta. Valitse ilmoittautumislomakkeella osallistujatyypiksi “Maksuton”.

Maksutavat
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen.HUOM! Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 14.12.2020 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.