Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Seminaaripäivien hinnat:
260 € 2 pv
180 € 1 pv

600 € /3 hlöä samasta organisaatiosta /2 pv

Hinnat Terveyssosiaalityöntekijät ry:n jäsenille:
240 € 2 pv
160 € 1 pv

Hintoihin sisältyy ohjelma ja kahvit sekä iltatilaisuus torstaina 2.10. Lounaat ja majoitus ovat omakustanteisia.

Työryhmien puheenjohtajille osallistuminen on ilmaista samana päivänä, jona oma työryhmä on. Valitse ilmoittautumislomakkeella kohdassa Osallistumismaksu “Maksuton” ja jos osallistut molempiin päiviin, lisäksi yhden päivän maksu.

Perustutkinto-opiskelijoiden ja eläkeläisten osallistuminen on maksutonta (sis. kahvitarjoilut mutta ei lounaita tai iltajuhlaa). Valitse kohdassa osallistumismaksu “Maksuton”. Mikäli haluat osallistua iltajuhlaan, voit ilmoittautua siihen samalla lomakkeella. Iltajuhlan hinta opiskelijoille ja eläkeläisille on 60 € / henkilö.

Maksutavat
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen.

HUOM! Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot
Peruutuksen voi tehdä kuluitta xx.xx.2020 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.