Saavutettavuus

Saapuminen
Liikkumisesteisten pysäköintipaikkoja löytyy pääsisäänkäynniltä Kalevantieltä käännyttäessä ja D-siiven sisäänkäynnin lähettyviltä. D-siiven sisäänkäynnille pääsee Ratapihankadulta käännyttäessä. Päätalon sisäänkäynnillä on myös taksin nouto- ja jättöpaikka.  Päätalon pääsisäänkäynnillä ja D-siiven sisäänkäynnillä on automaattiovet. Molemmissa on pienet kynnykset.

Hissit
Uusissa hisseissä on puheohjaus ja lisäksi monissa hisseissä on myös pistekirjoituksella varustetut painikkeet. A-osan hissi sijaitsee Päätalon aulassa lähellä portaikkoa. 

Tilat
Useimmissa isoissa auditorioissa on tilaa pyörätuolille salin ala- ja/tai yläosassa sekä oviautomatiikka. Suurimmassa osassa opetus- ja kokoustiloja on liikuteltavat kalusteet. Kaikkien tilojen sisäänkäynneillä on kynnykset.  Isoissa opetustiloissa on induktiosilmukka ja muissa tiloissa on käytettävissä kannettava induktiosilmukka.

Liikkumisesteisten wc-tiloja löytyy juhlasalin sisäänkäynnin vierestä, A-osasta 0. kerroksesta heti hissin edestä, D-osasta Alakuppilan vierestä, E-osan 2. kerroksesta läheltä huonetta E221 

Ruokailu
Kampusten ravintoloissa on useita eri lounasvaihtoehtoja. Voit tiedustella ravintolasta sinulle sopivasta vaihtoehdosta. Kaikissa ravintoloissa ruoan ottaminen ei onnistu pyörätuolissa istuen, mutta ravintolan henkilökunnalta saa apua.  

Iltaohjelman menu on vegaaninen.  

Iltaohjelma
Esteetön sisäänkäynti suoraan hisseille tapahtuu Hallituskadun puoleisen porttikongin kautta. Illallismenu on vegaaninen.

 

Otathan meihin yhteyttä, jos tarvitset lisää tietoa tai järjestelyjä. Autamme mielellämme.