Työelämän tutkimuspäivät

Vuoden 2022 Työelämän tutkimuspäivät järjestetään yhdessä IREC kongressin kanssa. Voit siis samalla osallistumismaksulla osallistua kansainvälisiin ja kansallisiin työryhmiin sekä seurata niissä pidettäviä esityksiä.

Työelämän tutkimuspäivien teemaryhmät ovat seuraavat:

 1. Ilmastonmuutos ja kestävä työelämä
 2. Tuottavuuden ja työelämän laadun kehittäminen työn murroksessa
 3. Työntekijöiden arviointi ja testaaminen
 4. Tunteet työelämässä ja organisaatioiden muutoksessa
 5. Työhön kytkeytyvä kuntoutus pidentää työuria
 6. Työntekijän tukeminen työuran eri vaiheissa
 7. Hybridiyrittäjyyden haasteet ja mahdollisuudet
 8. Työelämän ongelmalliset vuorovaikutustilanteet
 9. Työllisyyden edistämisen ekosysteemi
 10. Vastuullisuus mikroyrityksissä
 11. Suorittavan työn tekijät ja ammatit tutkimuskohteena
 12. Resilienssi työelämässä
 13. Ajankohtaisia työelämän haasteita ja mahdollisuuksia
 14. Etätyön ajankohtaisia haasteita ja mahdollisuuksia

 

Tarkemmat työryhmäkuvaukset löydät Työelämän tutkimuspäivät-sivun Työryhmät -alavalikosta.

 

Rekisteröityminen

(linkki aukeaa uuteen ikkunaan)
 

OSALLISTUMISMAKSUT
 (ALV 0 %)
Normaali 200 EUR
Opiskelija 150 EUR
Online 50EUR (pääsy seuraamaan vain avainpuhujien streamattuja esityksiä, ei koske muuta konferenssia)

Illallismaksu 40 EUR

Osallistumismaksu sisältää osallistumisen tieteelliseen ohjelmaan kaikkina päivinä, osallistumisen vastaanotolle sekä ohjelman mukaiset kahvitauot ja lounaat. Osallistumisesta illalliselle veloitamme 40 EUR ilallismaksun. Illalliselle on rajoitettu määrä paikkoja.

Online osallistuminen sisältää pääsyn keynote puhujien streamattuihin esityksiin. Linkki online-osallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille kongressia edeltävänä päivänä.


MAKSUTAVAT
Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

PERUUTUSEHDOT 
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 7.8.2022 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Erillistä illallismaksua ei myöskään palauteta osallistujan peruuttaessa illalliselle osallistumisensa. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.