Saapuminen dekaanipäiville

Dekaanipäivät järjestetään Tampereella, ja tapahtumatiloja on kaksi: päiväohjelma järjestetään Sokos Hotel Tornin tiloissa (Ratapihankatu 43) ja torstai-illan iltaohjelma Nokia Arenalla (Kansikatu 3).

Sokos Hotel Tornin saapumisohje

Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaan hotelli Torniin on hyvät kulkuyhteydet – saavuitpa sinne omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Hotellille on rautatieasemalta vain noin neljän minuutin kävelymatka katettua reittiä pitkin. Myös Tampereen linja-autoasemalta on vain noin kymmemen minuutin kävelymatka. Saapumisohje kartalla (Google Maps).

  • Pysäköinti hotellilla. Parkkihallin sisäänajon osoite on Åkerlundinkatu 10, 33100 Tampere. Tarkemmat pysäköintiohjeet hotellin verkkosivuilla.
  • Saapuminen rautatieasemalta: Tampereen rautatieaseman laitureilta lähtevä alikulkutunneli Kalevan suuntaan johtaa suoraan Ratapihankadulle nouseviin portaisiin. Jatka portaiden jälkeen suoraan kohti Torni Tamperetta.
  • Saapuminen linja-autoasemalta: Tampereen linja-autoasemalta on noin 10 minuutin kävelymatka Sokos Hotel Torni Tampereeseen. Kävele linja-autoasemalta Vuolteenkatua pitkin ortodoksisen kirkon suuntaan. Jatka mäkeä ylös ja yli rautatien. Rautatien ylitettyäsi käänny vasemmalle alas Sumeliuksenkadulle, kävele katua alas 150 metriä, käänny vasemmalle, kävele 50 metriä suoraan ja olet perillä.
  • Esteettömyys hotellin tiloissa.

Nokia Arenan saapumisohje

Nokia Arenalle on lyhyt kävelymatka Hotel Tornista. Areenalle pääsee kulkemaan kävellen Sorinsillan ja Sorinkadun kautta. Sorinsillalla on kaksi kulkureittiä, jotka sijaitsevat Kansikadulla sekä Kannen rakennuksien Opaalin ja Topaasin välissä.

  • Saapumisohjeen Nokia Arenalle löydät täältä.
  • Infoa tilojen esteettömyydestä löydät täältä.