Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu

Ilmoittautuminen on alkanut, ole hyvä ja ilmoittaudu täällä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä esitelmöitsijöille on 16.4.2021. Ohjelma julkaistaan 26.4.

Ilman omaa esitystä konferenssiin voi ilmoittautua 2.5. saakka.

Osallistumismaksu on 40 € (ALV 0 %), opiskelijoilta, väitöskirjatutkijoilta, eläkeläisiltä ja työttömiltä 25 € (ALV 0 %). Maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Maksu kattaa ohjelman ja tiivistelmät.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

Peruutusehdot

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 16.4.2021 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.