kaksi opiskelijaa kuuntelevat musiikkia kuulokkeista. Tampereen yliopiston Jatkoon!-päivä 7.5.2024 yliopiston kampuksilla

Tampereen yliopiston Jatkoon!-päivä 7.5.2024

Tampereen yliopiston Jatkoon!-päivässä pääset tutustumaan yliopiston koulutuksiin kaikilla kolmella kampuksellamme keskustassa, Kaupissa ja Hervannassa. Päivä tarjoaa mahdollisuuden tavata opiskelijoitamme eri aloilta, sekä keskustella hakemisesta, opiskelusta ja opiskelijan arjesta.

Jatkoon!-päivä on tarkoitettu toisen asteen opiskelijoille ja muille korkeakouluopinnoista kiinnostuneille sekä opinto-ohjaajille ja opettajille.

 

Tervetuloa Tampereen yliopiston Jatkoon!-päivään!

Suunnittele päiväsi

Meitä on kampuksilla tapahtumapäivänä hurja määrä, joten tutustuthan tapahtuman nettisivuihin huolella ennen saapumista.

Vierailu kannattaa aloittaa koulutustorilta. Ohjelmaa on kaikille varmasti koko päiväksi. Voit suunnitella oman aikataulusi ohjelman avulla.

Vältetään ruuhkia

Huomaathan, että oppimisympäristöissä ja kampuskierroksilla voi olla henkilömäärärajoituksia. Toivomme, että jokainen halukas mahtuu mukaan häntä kiinnostaviin kohteisiin, mutta emme voi taata tätä. Usein tutustumismahdollisuuksia on pitkin päivää, joten odotathan tarvittaessa seuraavaa kierrosta.

Tapahtumainfo auttaa

Koulutustorin läheisyydestä löydät joka kampukselta tapahtumainfon, josta saat mm. seuraavia palveluita:
• Apua ja opastusta
• Apua esteettömään liikkumiseen kampuksella
• Nysselipun kampusten välillä kulkemiseen

Ensiapupiste

Jos tarvitset ensiapua, kampusten infopisteiden henkilökunta on valmiina auttamaan.

Muista juoda vettä

Oman vesipullon voi täyttää wc-tiloissa.

Kuvaaja paikalla!

Tapahtumassa otetaan kuvia yliopiston omaan käyttöön. Näet tästä ilmoituksia kampuksilla. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, voit hyvin kertoa siitä kuvaajalle hänet nähdessäsi.

Tutustu lisää käytännön infoon. Nauti päivästä kampuksillamme!

Järjestäjä Tampereen yliopisto

Mahdolliset kysymykset sähköpostilla osoitteeseen juniversity@tuni.fi