Ilmoittautuminen

Mevi-päivien ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautua tulee viimeistään 21.3.2024. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä. Jos lomake avautuu englanniksi, voit vaihtaa kielen suomeksi vasemmasta yläkulmasta.

Registration for the conference is open until the 21st of March 2024. To register, fill in an online form available here.

Hinnat (ALV 0 %)

Mevin jäsen 120 EUR
Ei jäsen 170 EUR
Perustutkinto-opiskelijat veloituksetta (jos Mevin jäsen)
Illallinen 40 EUR

Osallistumismaksu sisältää konferenssin ohjelman, kahvitarjoilut sekä yhden lounaan. Illallinen 12.4. ravintola Puistotornissa maksaa 40 euroa.

Huom! Jos ilmoittaudut jäsenhinnalla, vuoden 2024 jäsenmaksun tulee olla maksettu. Mevi ry on lähettänyt jäsenmaksulaskut tammikuussa. Jos et ole saanut laskua tai haluat liittyä jäseneksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen sihteeri@mediaviestinta.fi. Vuosijäsenyyden hinta on 35 euroa. Perustutkinto-opiskelijalle ensimmäinen vuosi on ilmainen, jonka jälkeen hinta on 15 euroa vuodessa.

Maksutavat

Osallistumismaksu(t) ja mahdollinen illallismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen, joten varmistathan, että sinulla on oikeat laskutustiedot lomaketta täyttäessäsi. Laskua ei voi enää jälkikäteen muuttaa.

Huom! TAU:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon tiedekunnastasi, kustannusten hyväksyjästä sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan sisäisenä siirtona. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta. Valitse ilmoittautumislomakkeella osallistumiskategoriaksi ”TAU henkilökunta (sisäinen siirto)”.

Peruutusehdot

Kestävän kehityksen mukaisesti ja ruokahävikin välttämiseksi peruutathan osallistumisesi, jos et pääse paikalle konferenssiin tai illalliselle. Peruutuksen voi tehdä kuluitta 21.3.2024 saakka. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Illallismaksua ei palauteta erikseen osallistujan peruuttaessa illalliselle osallistumisensa. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.