Ilmoittautuminen

Matematiikan päivät 2022 järjestetään etätapahtumana. Linkit tapahtumaan lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla 3.1.2022.

Ole hyvä ja ilmoita yksittäinen henkilö tai ryhmä Matematiikan päiville 28.12.2021 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomake täällä.

Osallistumismaksu on 20 EUR (ALV 0 %). Hinta on kahdelta päivältä ja se on sama, vaikka osallistuisit vain yhtenä päivänä. Hinta sisältää konferenssin tieteellisen ohjelman.

MAKSUTAVAT

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 EUR) tulee yhteislaskulle vain kerran. Vastaavasti mikäli saman organisaation osallistujat ilmoittautuvat itsenäisesti, lisätään jokaiseen tilattuun laskuun maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.

PERUUTUSEHDOT

Peruutukset toivotaan 28.12.2021 mennessä. Osallistumismaksuja ja mahdollisia maksutapalisiä ei palauteta. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.