Puhujat

Tutustu tapahtumamme puhujiin.

Emmi Nuorgam

Yrittäjä, toimittaja & kirjailija

Emmi Nuorgam valmistui Tampereen Ammattikorkeakoulusta medianomiksi keväällä 2012. Kymmenen vuoden aikana hän on työskennellyt markkinointipäällikkönä, tuottajana, kolumnistina, yhteisömanagerina, toimittajana, kirjailijana, vapaana kirjoittajana ja yrittäjänä. Työt ovat limittyneet toistensa kanssa ja heitelleet Nuorgamia musiikkibisneksestä ruoka- ja ravintolamarkkinointiin. Kaikkia niitä on kuitenkin yhdistänyt sosiaalinen media ja sen mukanaan tuoma muutos.

Nuorgam on yksi vaikuttajamarkkinointitoimisto PING Helsingin perustajista ja PING Helsinki Business Festivalin pitkäaikaisista tuottajista. Hän on vaikuttanut Tubeconin kasvuun Suomen Tubetapahtumat Oy:n hallituksessa ja edustaa tällä hetkellä kaikkia Suomen somevaikuttajia Mediapoolin Sisältöryhmässä. Nuorgamin näkemyksiä vastuullisesta vaikuttajamarkkinoinnista on julkaistu mm. Mediapoolin Feikkiä vai faktaa -oppaassa (2020) sekä Misme Halosen Vaikuttajamarkkinointi -tietokirjassa (2019).  Päivätyönään Nuorgam työskentelee uuden journalismin Yle Kioskissa Youtube- ja Instagram-tuotantojen parissa.

emminuorgam.com

Iina Eloranta

Esittelyteksti tulossa.

Jussi Tuulensuu

Esittelyteksti tulossa.

Olli Seuri

YTT, toimittaja, journalismin tutkija

Viimeiset 10 vuotta Seuri on työskennellyt pääosin Yleisradiossa radion ja television ajankohtaisohjelmien parissa. Hänet tunnetaan etenkin Yle Radio 1:n Ykkösaamun ja A-Talkin juontajana. Lisäksi hän on ollut mukana tekemässä Päivystävät dosentit, Avoin kysymys ja Jaa, ei, tyhjiä, poissa -podcasteja.

Journalistisen työnsä ohella Seuri on post doc -tutkijana mukana Suomen Akatemian rahoittamassa Flows of Power -tutkimusprojektissa. Hän on väitellyt journalistiikasta Tampereen yliopistossa vuonna 2016. Vuonna 2017 Seuri julkaisi kolmen kollegansa kanssa Totuuden jälkeen -tietokirjan. Seuraavan tietokirjan haastattelemisesta on määrä ilmestyä syksyllä 2020. Seuri on palkittu Suurella journalistipalkinnolla Vuoden journalistina 2017 ja Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla 2019. Seuri toimi Tampereen yliopistossa journalistiikan työelämäprofessorina lukuvuonna 2019-2020.

www.olliseuri.com

Pidätämme oikeuden muutoksiin.