Saapuminen

Tervetuloa Paidiaan!

Paidia sijaitsee Nokia Arenalla. Löydät Paidian tulemalla Nokia Arenan pääsisäänkäynnin vasemman puolen liukuportaita ylös ja vasemmalle (A3 porttia vastapäätä, Casinon yläpuolella). Paidiaan pääsee myös esteettömästi areenan pääsisäänkäynnin tuulikaapin hissistä (3.krs). Hissin sisäänkäyntiä käytetään myös silloin kun areenalla on samaan aikaan pääsylipullinen tapahtuma.

Osoite Kansikatu 3, 33100 Tampere

Alla lisätietoja Nokia Arenalle saapumisesta.

Osoite: Nokia Arena sijaitsee osoitteessa Kansikatu 3, 33100 Tampere

 • 600 metrin päässä rautatieasemalta
 • 600 metrin päässä linja-autoasemalta
 • 16 kilometrin päässä Tampere-Pirkkalan lentoasemalta

 

Kävellen

Jalkaisin saapuminen areenalle on helppoa ja vaivatonta. Areenalle pääsee kulkemaan kävellen Sorinsillan ja Sorinkadun kautta. Sorinsillalla on kaksi kulkureittiä, jotka sijaitsevat Kansikadulla sekä Kannen rakennuksien Opaalin ja Topaasin välissä. Kolmas kulkureitti areenalle sijaitsee Sorinkadulla, josta pääsee kääntymään Kansikujalle.

Katso Tampereen kartta >

Myös poistuminen areenalta sujuu helpoiten kävellen, sillä kaikki on lähellä. Suurin osa Tampereen keskustan hotelleista on lyhyen kävelymatkan päässä.

 

Polkupyörällä

Kannen alueella tai Sorinsillalla ei ole erillisiä pyöräparkkeja. Kannen alueen lähistöltä n. 250 metrin etäisyydeltä areenasta löytyy useita pyöräparkkeja: Vuolteenkadun ja Tuomiokirkonkadun viheralueiden vieressä, Sorinkadulla ja ratapihankadulla. Näihin voi myös pysäköidä potku- ja sähköpotkulaudat.

 

Raitiovaunulla

Areenalle pääsee kahdella eri linjalla. Linjalla 1 saavuttaessa areenaa lähin pysäkki on Sorin aukio, joka sijaitsee Hatanpään valtatiellä. Linjalla 3 saavuttaessa lähin pysäkki on Tulli, joka sijaistee Itsenäisyydenkadulla. Lähin raitiovaunupysäkki on Sorin aukiolla, josta kävelee areenalle muutamassa minuutissa areenalle. Raitiovaunun reitit löydät täältä.

 

Bussilla

Suurin osa Tampereen paikallisliikenteen eli Nyssen busseista pysähtyy Tampereen keskustassa, josta on lyhyt kävelymatka areenalle. Lähimpiä bussipysäkkejä ovat Linja-autoasema, Rautatieasema, Sorin Aukio, Ratina ja Yliopisto.

Katso Nyssen aikataulut >

 

Junalla

Tampereen päärautatieasema sijaitsee noin 600 metrin päässä areenasta. Rautatieasemalta kävelee 5 minuutissa areenan pääoville. Konserttien ja suurtapahtumien jälkeen järjestetään tarpeen vaatiessa lisäjunavuoroja Helsinkiin. Katso ajankohtaiset juna-aikataulut VR:n sivuilta.

 

Taksilla

Saapumisen aikana Sorinkatu on läpiajettavissa. Invataksit tuovat asiakkaat Sorinkadulle, josta on esteetön kulku areenalle. Invataksit pystyvät tekemään U-käännöksen ja poistumaan Sorinkadun eteläpäästä.

Muut taksit käyttävät lähimpiä taksiasemia, jotka sijaitsevat linja-autoaseman itä- ja länsipuolella, Rautatieasemalla, Koskipuistossa, Suvantokadulla ja Tampere-talolla.

 

Omalla autolla

Suosittelemme jättämään oman auton kotiin, sillä areenalla ei ole erillisiä omia pysäköintialueita. Areenan lähistöltä löytyy kuitenkin 3500 parkkipaikkaa 5-10 minuutin kävelymatkan päässä pääovilta. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat

 • Finnpark Tullintori  (4min)
 • Finnpark Koskikeskus (8min)
 • P-Ratina (8min)
 • Finnpark Hämppi A  (9min)
 • P-Stockmann  (10min)
 • P-Sokos (16min)
 • Finnpark Asema (8min)
 • Aimo Park Arena (0min)