Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille!

Tapahtuman tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan tapahtuman päättymisestä. Käythän vastaamassa myös tapahtuman palautekyselyyn.

 

Tutkijoiden yö Tampereella

Nuorille ja koululuokille, erityisesti 9. luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille suunnattu päiväohjelma toteutetaan tänä vuonna pääosin virtuaalitapahtumana klo 9.00-14.00.

Koulupäivän aikana tarjottavassa ohjelmassa on virtuaalisia luentoja, tiedetyöpajoja, laboratoriovierailuja sekä podcasteja.  Ohjelma tarjoaa ikkunan monialaisen korkeakoulun tutkimukseen ja opiskeluun. Puheenvuoroissa nuorille ajankohtaisia hyvinvointiin liittyviä teemoja pohditaan eri oppiaineiden näkökulmasta. Miten esimerkiksi sosiaaliset robotit, nuorten vaikutusmahdollisuudet ja hyvinvointi liittyvät toisiinsa? Lisäksi ohjelma tarjoaa näkökulmia myös tekniikkaan ja kestävään kehitykseen.

Virtuaaliluennot
Työpajat
Unibuddy Chat

Chattaa korkeakoulumme opiskelijoidemme kanssa!  Mietitkö, millaista on opiskella Tampereen yliopistossa tai Tampereen ammattikorkeakoulussa? Entä millainen on vetovoimainen Tampere opiskelijakaupunkina, mistä löytää asunto, harrastuksia tai parhaat tarjoukset opiskelijoille? Näihin kysymyksiin saat vastauksia chattaamalla opiskelijoidemme kanssa Unibuddy chatissa nettisivuillamme. Opiskelijalähettiläämme liittyvät kansainvälisten student ambassador -kollegoidensa seuraan 24.9.21 alkaen Unibuddy chatissa.

Tutkijoiden työhön voi tutustua myös Radio Moreenin tiede-podcasteissa.