Tieteen päivät Tampereella 22. - 23.1.2021

Maksuttomassa Tieteen päivät -virtuaalitapahtumassa on ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtuma avaa Tampere Smart City Week -kokonaisuuden.

Avaudu tieteelle ja kestävälle, älykkäälle Tampereelle!

Tieteen päivillä eri alojen tutkijoita ja asiantuntijoita puhuttavat ajankohtaiset aiheet. Keskustelua käydään mm. kansainvälisestä politiikasta, pelillistämisestä ja digitaalisuudesta, tiedosta, tietoturvasta ja valetiedosta. Eikä koronaakaan voi sivuuttaa.

Perjantain 22.1.2021 nuorten päivän ohjelma on ensisijaisesti suunnattu 9. luokkalaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen. Luennot ja keskustelut ovat avoimia kaikille aiheista kiinnostuneille ikään katsomatta. Tutustu ohjelmaan ja seuraa ohjelmaa verkossa:

Nuorten päivä: https://event.prospectumlive.com/nuorten-paiva-22012021

 

Lauantain 23.1.2021 ohjelma on suunnattu kaikille tieteen ja tutkitun tiedon ystäville. Ohjelma striimataan kolmella rinnakkaisella kanavalla Tampere-talon auditorioista Maestro, Duetto ja Riffi. Tutustu ohjelmaan ja seuraa ohjelmaa verkossa:

Tieteen päivät: https://event.prospectumlive.com/tieteenpaivat-2021

 

Lauantain ohjelmassa myös tieteentekijöiden pitchauskilpailu 3MT – äänestä suosikkisi voittoon!  Mukana tapahtumassa Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden ohella mm. kirjailija Juha Hurme, ylilääkäri Hanna Nohynek, THL sekä johtaja Panu Pokkinen, Yle. Tieteen päivien teemana on hyvä ja paha tieto.

Virittäydy Tutkijan taajuudelle

Tutustu Tampereen yliopiston tutkijoihin ja heidän työhönsä Radio Moreenin podcast-sarjassa. Tutkijat avaavat näkökulmiaan aiheisiinsa myös Tieteen päivillä.

Järjestäjät

Tämäkin tapahtuma syntyy yhteistyössä