Vierailukohteet: Kestävä asuminen ja rakentaminen

Kävelymatkan etäisyydellä Tampere-talosta pääset tutustumaan älykkäisiin ja kestäviin asumisen sekä rakentamisen energiaratkaisuihin.

Tutustu toteutettuihin älykkään ja kestävän asumisen ja rakentamisen energiaratkaisuihin aidoissa kohteissa:

As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20

Kohteessa As Oy Tampereen Pohjolankatu 18-20 on tehty mittava energiaremontti ja siirrytty kaksisuuntaiseen kaukolämpöön ja omaan energiantuotantoon lämpöpumppujen sekä aurinkoenergiaratkaisujen avulla. Paikalla yrityksiä esittelemässä ratkaisujaan. Tervetuloa tutustumaan taloyhtiöön kello 11-14. Pihassa makkaratarjoilu!

Yhteyshenkilö Ilari Rautanen, projektipäällikkö KARE-hanke, p. 040 806 3252

As Oy Kaupinpirtti, Kaivokatu 1

Tervetuloa tutustumaan As Oy Kaupinpirtin komeaan julkisivuun kello 11-14. Taloyhtiössä on tehty lisäksi energiatehokkuustoimenpiteitä, esim. poistoilmalämpöpumpun asennus. Paikalla myös suunnittelutoimiston asiantuntijat vastaamassa kysymyksiin. Pihassa tarjolla kahvia ja pullaa!

Yhteyshenkilö Silva Vuopponen, projektipäällikkö KARE-hanke, p. 044 431 4202

Moreenia, Valssipadonraitti 3

Ekokumppanit Oy:n tiloissa esitellään kiinteistöjen älyratkaisupilotteja. 6Aika Energiaviisaat kaupungit -hankkeen piloteilla edistetään energiatehokasta asumista, energiatehokkuuden seuraamista ja käyttäjien ohjaamista. Tervetuloa hakemaan ideoita omaan taloyhtiöön kello 11-14.
Tarjolla kahvia ja hedelmiä!

Yhteyshenkilö Jari Saukko, projektipäällikkö EKAT-hanke, p. 044 486 3800

Vierailukohteet kartalla.