Johtajuussymposiumin puhuja juhlasalin lavalla täyden katsomon edessä.
Johtajuussymposium 2022

1 päivä, 6 seminaaria – Tervetuloa Johtajuussymposiumiin 7. syyskuuta 2022

 
Johtajuussymposium on avoin ja maksuton tapahtuma, jonka seminaarit ja paneelit kokoavat eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajat ajankohtaisten teemojen äärelle. Symposium toteutetaan jo 11. kerran, ja se on houkutellut laajoja yleisöjä aina ensimmäisestä, vuonna 2012 järjestetystä tapahtumasta saakka.

Tänä vuonna Johtajuussymposiumissa paneudutaan turvallisuuden kysymyksiin. Päivän aikana kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja ja paneelikeskusteluja muun muassa turvallisuuspolitiikasta, Nato-jäsenyyden vaikutuksista turvallisuusmarkkinoilla, turvallisuuskulttuurin rakentamisesta, suomalaisen terveydenhuoltojärjestelmän kriisivalmiudesta sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden turvaamisesta hyvinvointialueuudistuksen aikana.

Tapahtuman puhujakaartiin lukeutuvat muun muassa Britannian pääministerin entinen turvallisuusneuvonantaja Sir Mark Lyall Grant, Patrian EU- ja NATO-asioiden johtaja Pasi Niinikoski, Fujitsu Finlandin varatoimitusjohtaja Ilona Ylinampa, Göteborgin yliopiston valtio-opin professori Ann-Marie Ekengren, THL:n tutkimuspäällikkö Liina-Kaisa Tynkkynen ja Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Tutustu ohjelmaan
Tutustu puhujiin

Panelisteja keskustelemassa lavalla violetin Johtajuussymposium-taustan edessä, sivussa kaksi henkilöä seisaallaan viherseinän edessä.

Seuraa tapahtumaa

Johtajuussymposium toteutetaan Tampereen yliopiston keskustakampuksella ja Nokia Arenan Paidiassa. Yliopistolla järjestettäviä seminaareja pääsee seuraamaan myös suorana verkossa.

Suorat verkkolähetykset
Yliopiston ja Paidian yhteystiedot

 

Järjestäjät

Johtajuussymposium on Tampereen yliopiston vuosittainen tapahtuma, jonka vastuuyksikkönä on johtamisen ja talouden tiedekunta. Vuonna 2022 tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Tampereen kaupunki, Business Tampere, Pirkanmaan hyvinvointialue, Tampereen kauppakamari, Pirkanmaan liitto ja Aamulehti.