Tiedon ja turvallisuuden teemakanava

Viisi huippuseminaaria tiedosta ja turvallisuudesta. Liki 20 alan huippuasiantuntijaa.  Mukana järjestelyissä mm. Business Tampere, Dimecc Oy, Johto ry, Kehys-hanke, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ja Pirkanmaan turvallisuusklusteri sekä tietojohtamisen tutkinto-ohjelma.

Ensimmäinen seminaari tiedolla johtamisesta alkaa kello 09.00 ja päivä päättyy kansainvälisen huippuvieraan, yliopiston kunniatohtori E. Freemanin esitykseen ja haastatteluun klo 16.15. Freeman on sidosryhmäteorian luoja ja kansainvälinen huippuasiantuntija.

Seminaarien välissä on tarjolla lyhyitä 15 minuutin kulttuurituokioita ja ensimmänen kulttuurituokio alkaa kello 8.45. Kulttuurituokiot sisältävät viisi erisisältöistä 15 min videoshowreelia Tampereen korkeakouluyhteisön monipuolisesta ja korkeatasoisesta kulttuurialan osaamisesta.

Tapahtuma lähetetään suorana ja seminaarin osallistujat voivat lähettää päivän aikana kommentteja ja kysymyksiä chatin välityksellä, ilmaista mielipiteensä äänestyksissä ja sopia tapaamisia muiden asiasta kiinnostuneiden osanottajien kanssa.

OHJELMA:

09.00   Tiedolla johtaminen yhteiskunnallisessa päätöksenteossa
10.30   Responding to Crisis and Security Threats
12.00   Johtaminen ja tiedon jakaminen ekosysteemissä, case Liikkuvat työkoneet
13.30   Tehrään tästä ny numeroo! Tulevaisuuden sote-TKI-ekosysteemi Pirkanmaalla
15.00   How to reach 4% R&I invesment target in Finland?
16.15   Keynote, professor E Freeman

Tutustu tiedon ja turvallisuuden kanavan tarkempaan ohjelmaan ja puhujiin.

Tilaisuuden juontaa YLE Aamusta tuttu Milla Madetoja