Johtajuussymposium 2021

Kymmenvuotisjuhlatapahtuma 8.9.2021

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Vastaathan tapahtuman palautekyselyyn. Johtajuussymposium tarjoaa palautekyselyyn vastanneille: Aamulehti Digi tai HS Digi 1kk maksutta.

Juhlatapahtuma verkossa neljällä kanavalla!

Johtajuussymposiumin seminaarit ja paneelit kokoavat eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajat ajankohtaisten teemojen äärelle. Nyt jo kymmenennen kerran. Päivän aikana yli 120 asiantuntijaa haastavat toisiaan tiedon ja turvallisuuden sekä kestävän kehityksen teemoista.

Ensimmäinen seminaari alkaa kello 09.00 ja päivä päättyy kansainvälisen huippuvieraan, yliopiston kunniatohtori E. Freemanin esitykseen ja haastatteluun klo 16.15. Seminaarien välissä on tarjolla lyhyitä 15 minuutin kulttuurituokioita, joten tarjolla on liki 8 tuntia täyttä asiaa tulevaisuudesta ja johtamisesta.

Tartu tilanteeseen ja klikkaa itsesi mukaan Johtajuussymposiumiin 10-vuotistapahtumaan. Löydetään yhdessä ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin

Huippuasiantuntijavieraita

Puhujina tapahtumassa Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden ohella mm. yhdysvaltalainen filosofi ja Virginian yliopiston liiketalouden professori R. Edward Freeman, Euroopan hybridiuhkien osaamiskeskuksen johtaja Teija Tiilikainen, Euroopan ennaltaehkäisevän kardiologian liiton entinen puheenjohtaja, professori Paul Dendale, F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa, ohjelmajohtaja ja kansainvälinen neuvonantaja sekä Ruotsin konepajateollisuuden vanhempi asiantuntija Cecilia Warrol ja Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen.

Seuraa ohjelmaa usealla ei kanavalla

Johtajuussymposium on ollut suuri yleisömenestys kaikkina aiempina vuosina 2012-2020. Tänä vuonna ohjelman seuraaminen ja tapahtumaan osallistuminen on vieläkin vaivattomampaa, sillä koronan vuoksi päivän tapahtuma välitetään suorana verkossa neljällä eri kanavalla.

Tiedon ja tutkimuksen sekä kestävän kehityksen seminaarikanavat tarjoavat 10 seminaaria ja vaikuttavan kattauksen puheenvuoroja ja monipuolisia näkökulmia valtakunnan huippuasiantuntijoilta. Kulttuurikanava keskusteluttaa tuttuja kulttuuri- ja liikuntavaikuttajia sekä esittelee taiteen ja teknologian osaajien yhteistyötä. Nyt on myös oma kanava akateemisille teemasessioille Zoom-toteutuksella.

Tutustu tarkemmin päivän ohjelmaan:
Tiedon ja turvallisuuden teemakanava
Kestävän kehityksen teemakanava
Kulttuurikanava
Akateeminen Zoomkanava

Virittäydy Tutkijan taajuudelle

Radio Moreenin podcastit johdattavat Johtajuussymposiumin aiheisiin.
Pääset kuuntelemaan myös viime vuoden tapahtumaan tehdyt podcastit täältä.

Järjestäjät

Johtajuussymposium on Tampereen yliopiston vuosittainen avajaisviikolla järjestettävä tapahtuma, jonka vastuuyksikkönä on johtamisen ja talouden tiedekunta ja yhteistyökumppaneina mm. Aamulehti, Business Tampere, Hämeen liikunta- ja urheilu, yliopiston Johtamisen ja talouden tiedekunnan opiskelijoiden Johto ry, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen kaupunki.