Johtajuussymposium 2020

Kestävä kehitys – sanoista tekoihin
9.9.2020

1 päivä, 10 seminaaria. Osallistu verkossa!

Johtajuussymposiumin seminaarit ja paneelit kokoavat eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajat kestävän kehityksen teemojen äärelle. Päivän aikana järjestetään 10 seminaaria. Ne tarjoavat vaikuttavan kattauksen puheenvuoroja valtakunnan huippuasiantuntijoilta sekä monipuolisia näkökulmia päivän teemaan.

Puhujina tapahtumassa Tampereen yliopiston ja ammattikorkeakoulun asiantuntijoiden ohella mm. London Business Schoolin professori Julian Birkinshaw, ulkoministeriön alivaltiosihteeri Kai Sauer, Euroopan parlamentin jäsen Sirpa Pietikäinen, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen, hallituksen puheenjohtaja Ilkka Herlin sekä kirjailija, keksijä ja säveltäjä Perttu Pölönen.

Tartu haasteeseen, siirry sanoista tekoihin ja klikkaa itsesi mukaan Johtajuussymposiumiin. Löydetään yhdessä ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin!

Seuraa ohjelmaa usealla eri kanavalla

Johtajuussymposium on ollut suuri yleisömenestys kaikkina aiempina vuosina 2012-2019. Tänä vuonna ohjelman seuraaminen ja tapahtumaan osallistuminen on vieläkin vaivattomampaa, sillä koronan vuoksi tapahtuma välitetään suorana verkossa kahdella seminaarikanavalla ja opiskelijajärjestöjen päivittämällä tapahtuman facebook -kanavalla.

Tutustu tarkemmin päivän ohjelmaan:

Johtajuussymposiumin ohjelma (pdf)

Virittäydy Tutkijan taajuudelle

Radio Moreenin Tutkijan taajuudella -podcastit johdattavat Johtajuussymposiumin aiheisiin

  • Professori Pami Aalto kertoo energiaratkaisujen kytköksistä ja kaupallistuvasta sekä kilpailullistuvasta energiasektorista.
  • Pirkanmaalta löytyy useita toimivia esimerkkejä kiertotaloudesta, josta kertoo ympäristötekniikan asiantuntija Eeva-Liisa Viskari TAMKista.
  • Miten yhdistää teknologia ja inhimillinen palvelu? Miten rakentaa asiakasystävällisempiä sote-palveluja? Millaiset asiat ovat sote-palveluissa ongelmina? Haastateltavana on sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen professori Pasi-Heikki Rannisto.

Järjestäjät

Tapahtuman järjestävät Tampereen yliopisto ja Johto ry. Yhteistyökumppaneina Aamulehti, Pirkanmaan liitto, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Tampereen ammattikorkeakoulu ja Tampereen kaupunki.