Johtajuussymposium 2019 - Maailma liikkeessä

11.9.2019
Tampereen yliopisto

JOHTAJUUSSYMPOSIUM OSANA KORKEAKOULUYHTEISÖN AVAJAISVIIKKOA

Johtajuussymposium järjestetään nyt jo kahdeksannen kerran. Tapahtuma käynnistyy tutkijatreffeillä heti aamukahdeksalta ja päättyy Tampereen EMBA 20 vuotta –juhlaseminaariin (kutsuseminaari) iltakuudelta. Symposium on keskiviikkona 11.9. yliopiston keskustakampuksella Kalevantie 4:ssä.

Kuten johtajuussymposiumeissa on ollut tapana, tulevat tämänkin vuoden seminaarit ja paneelit tuomaan yhteen eri tieteenalojen, yritysmaailman ja julkishallinnon edustajat yhteisten teemojen äärelle. Päivän järjestelyihin osallistuvatkin useat eri sidosryhmät ja päivän aikana järjestetäänkin seitsemän huippuseminaaria.

Tule siis kuulemaan, millaisia ratkaisuja yhteiskunnan kysymyksiin tutkimuksen, johtamisen ja bisneksen rajapinnoilta löytyy!

Tämän vuotinen kansainvälinen vieras tulee Cambridgen yliopistosta. Innovaatiojohtamisen asiantuntija professori Tim Minshall on pääpuhujana yliopiston juhlasalissa klo 10.15 alkavassa seminaarissa, jossa pureudutaan innovaatioiden vaikutukseen yhteiskunnassa.

Johtajuussymposiumissa tulee taas olemaan rento fiilis, iloinen ja raikas henki sekä pieni annos karnevaalitunnelmaa. Se takaa opiskelijajärjestöjen aktiivinen mukanaolo järjestelyissä. Vuosittaisista väittelykisoista on tullut symposiumin suola, jossa akateemista väittelyperinnettä tuodaan hienosti esiin.

Yhteistyössä

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä seuraavien tahojen kanssa: