Tutkinto-ohjelmat / Degree Programmes

Tutustu alla oleviin kuvauksiin ja saat selville lisää TAMKissa opiskeltavista aloista sekä Jatkoon! -päivässä esillä olevista tutkinto-ohjelmista!

--
Read more about study options in Tampere University of Applied Sciences! You will hear more by participating Jatkoon! Event.

https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/tamk-koulutustarjonta/amk-tutkinnot

 

RAKENTAMINEN

Rakennustekniikka, Rakennusarkkitehti, Rakennusmestari, Sähköinen talotekniikka, LVI-talotekniikka

Haluatko saada työsi jäljen näkyviin rakennetussa ympäristössä? Kiinnostaako sinua talojen tai vaikkapa katujen suunnittelu ja rakentaminen? Oletko kiinnostunut korjausrakentamisesta? Haluatko kehittää rakennusten sisäolosuhteita ja olla mukana toimivien, terveellisten ja energiatehokkaiden asuin- ja toimitilojen rakentamisessa? Haluatko vaikuttaa rakentamisen ja rakennusten käytön aiheuttamaan hiilijalanjälkeen?

ÄLYKÄS TEOLLISUUS JA ÄLYKÄS TEKNOLOGIA

Autotekniikka, Konetekniikka, Sähkö- ja automaatiotekniikka, Tietotekniikka, Tietojenkäsittely

Kiinnostaako sinua kappaleiden 3D-mallintaminen tai miten dronella voi lentää Marsissa; ajoneuvojen ja liikkuvien työkoneiden tuotekehitys tai moderni autokorjaamotoiminta; robotiikka tai tekoälyn valvomat tuotantoprosessit?

Tai kiinnostaako sinua uusiutuvien energiantuotantomuotojen liittäminen sähkönjakeluverkkoon tai automatisoitujen sähkönkäyttöjärjestelmien suunnittelu; älykkäiden tietoteknisten järjestelmien kehittäminen tai maailman muuttaminen koodaamalla; pelien suunnittelu ja toteutus tai käyttäjäystävällisten ohjelmistojen kehittäminen?

YMPÄRISTÖ

Biotuotetekniikka, Metsätalous, Laboratoriotekniikka

Oletko kiinnostunut ympäristöön, kemiaan, materiaaleihin tai bioteknologiaan liittyvistä asioista? Tai onko metsien hoito ja ekosysteemit lähellä sydäntäsi? Entä työllistyminen kiertotalouden ja kestävän kehityksen tehtäviin? Jos opiskelu englanniksi olisi juttusi, niin tsekkaa myös alempaa englanninkielinen tutkinto-ohjelmamme, Environmental Engineering.

TERVEYS

Sairaanhoitaja, Ensihoitaja, Kätilö, Terveydenhoitaja, Nursing

Oletko kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista sekä sairauksien hoitamisesta? Haluaisitko työskennellä eri-ikäisten ihmisten kanssa ja auttaa heitä? Terveysalalla työskentely on palkitsevaa, jokainen työpäiväsi on erilainen ja opit jatkuvasti uusia asioita. Terveysalalla toimii useita ammattiryhmiä. TAMKissa voit opiskella ensihoitajaksi, kätilöksi, sairaanhoitajaksi tai terveydenhoitajaksi. TAMKin oppimisympäristöt ovat monipuolisia ja pääset kehittämään taitojasi moniammatillisissa tiimeissä. Opit yhdistämään uusinta teoriatietoa käytännön hoitotyöhön.

TERVEYSTEKNOLOGIA, SOSIAALIALA JA HYVINVOINTI

Röntgenhoitaja, Bioanalyytikko

Kiinnostaako sinua ihmisläheinen työ, mutta et näe itseäsi sairaanhoitajana? Tiedätkö, mitä tekee röntgenhoitaja tai bioanalyytikko? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan Jatkoon!-päivään, mitä nämä tutkinto-ohjelmat voivat sinulle tarjota. Sen jälkeen tiedät esimerkiksi, miten röntgenhoitaja kuvaa luita tai mitä bioanalyytikko katsoo mikroskoopilla.

Sosionomi, Fysioterapeutti

Kiinnostaako sinua ihmisläheinen työ, mutta et näe itseäsi sairaanhoitajana? Tiedätkö, mitä sosionomi tai fysioterapeutti tekevät työssään? Esittelyn jälkeen tiedät esimerkiksi, kuinka sosionomi tekee työtä lasten parissa ja miten fysioterapeutti tutkii liikkuvuutta. Voit kysyä sosionomi- ja fysioterapeuttiopiskelijoilta kaikkia mieltäsi askarruttavia asioita Jatkoon!-päivässä.

MUSIIKKI, MEDIA

Musiikkipedagogi, Muusikko

Onko musiikki sinulle enemmän kuin rakas harrastus? Haluatko kurottaa kohti solistista uraa, opettajuutta, johtajuutta tai teattereiden lavoja? Näet, mitä musiikin tutkinto-ohjelmat sinulle tarjoavat! Kerromme Jatkoon!-päivässä, miten meillä voi opiskella instrumenttipedagogiikkaa, laaja-alaisesta musiikinteoriapedagogiikkaa, säveltämistä, kuoronjohtoa, orkesterinjohtoa tai musiikkiteatteria. Tapaat musiikinopiskelijoita ja voit samalla esittää heille kysymyksiä. Tervetuloa!

Medianomi

Pääset kuulemaan suomenkielisestä medianomilinjasta, opintojen sisällöistä sekä tulevaisuuden uramahdollisuuksista. Medianomi-opintojen esittelyn lisäksi voit Jatkoon!-päivässä keskustella myös englanninkielisen Media & Arts-koulutuksen sisällöstä.

LIIKETOIMINTA

Liiketalous, Palveluliiketoiminta, Yrittäjyys ja tiimijohtaminen/Proakatemia

Kiinnostaako sinua esimerkiksi digimarkkinointi, yrityksen kannattavuuden analysointi, esimiestyö, oikeudelliset ongelmat tai liikeidean kehittäminen oikeaksi bisnekseksi? Millaisia töitä tradenomit tekevät? Onko unelmasi yrittäjyys? Kerromme Jatkoon!-päivässä, mitä ja miten meillä voi opiskella, millaisia käytännön projekteja voit tehdä ja mitä erilaisia uramahdollisuuksia opinnot sinulle antavat.


DEGREES IN ENGLISH

https://www.tuni.fi/en/study-with-us/apply-to-tamk

 

International Business

Do you want to complete your Business degree in English? TAMK Business School offers two Bachelor’s in Business Administration Degrees taught in English. Come and meet our students of Entrepreneurship and Team Leadership and International Business. They will explain what & how you can study at TAMK, which type of projects you can do during your studies, which type of jobs our graduates are working in and where your career could take you after studying business at TAMK!

Environmental Engineering

Make an impact and solve local or global environmental problems as an environmental engineer. Our Degree Programme in Environmental Engineering is designed to educate international professionals for the energy and environmental industries.

Textile and Material Engineering

Are you interested in a career in global textile business and to be a game-changer in textile field? Our Bachelor’s degree programme provides you working life skills and gives you the confidence to start your own career in textiles.

Media and Arts

A glimpse into Media and Arts studies! The students share their experiences as students in Mediapolis and thoughts about their future career plans. At the same session you will hear about the Finnish Film and TV-education (in Finnish) and about Degree Programme in Media and Arts (in English).


VAIHTOEHTOISET POLUT JA VÄYLÄT KOHTI KORKEAKOULUOPINTOJA

Millaisia muita vaihtoehtoisia reittejä ammattikorkeakouluopintoihin on? Kuulet tapahtumassa lisää mm. kurkistuskursseista sekä polku- ja väyläopinnoista.

https://www.tuni.fi/fi/tule-opiskelemaan/avoimet-korkeakouluopinnot/avoimen-amkin-polkuopinnot