Valokuvakilpailu

Osallistu kaikille avoimeen valokuvakilpailuumme sosiaalisessa mediassa! Millaisia pulmia tai asioita sinä, ystäväsi ja kollegasi yksin tai yhdessä ratkaisette, olette jo ratkaisseet tai aiotte ratkaista - ja millä keinoilla? Lue kilpailun säännöt ja tule mukaan!

JÄRJESTÄJÄ

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu

OSALLISTUMISOIKEUS 

Kilpailu on avoin kaikille. Kuvien pitää olla osallistujan itse ottamia ja hänellä on oltava kuviin kaikki oikeudet.

KILPAILUAIKA 

Kilpailu on käynnissä 29.8.–13.9.2019.

OSALLISTUMINEN 

Osallistu kilpailuun julkaisemalla kuva ratkaisusta pulmaan tai arkipäivän asiaan. Mitä sinä, ystäväsi ja kollegasi yksin tai yhdessä ratkaisette, olette jo ratkaisseet tai aiotte ratkaista – ja millä keinoilla? Kilpailuun voi osallistua vain avoimen sosiaalisen median tilin kautta tagaamalla Instagramissa @tampereuni, Twitterissä @TampereUni tai Facebookissa @TampereUniversity. Lisäksi kuvassa tulee käyttää aihetunnisteita #ihminenratkaisee tai #humanpotentialunlimited ja #kuvaaratkaisu.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Tampereen yliopiston ja Tampereen ammattikorkeakoulun asettama raati arvioi kilpailuun osallistuneet kuvat ja valitsee niistä voittajan. Voittajalle ilmoitetaan joko Twitterin, Facebookin tai Instagramin välityksellä sen mukaan, mihin mediaan hän on oman kilpailukuvansa lähettänyt. Palkintoraatiin kuuluvat luova johtaja Leena Periaho (KASKI Agency) sekä valokuvaajat Ossi Ahola (Aamulehti) ja Jonne Renvall (Tampereen yliopisto) sekä valokuvauksen lehtori Antti Haapio (TAMK).

Voitokkaat kuvat palkitaan Tampere-elämyksillä:

MUUT EHDOT 

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu pidättävät oikeudet tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa tuni.fi/avajaisviikko

Mikäli kuvissa esiintyy tunnistettavia henkilöitä pitää kuvaajalla olla heidän suostumuksensa kuvien julkaisemiseen.

Kilpailu ei ole Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muiden medioiden sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity edellä mainittuihin tai muihin sosiaalisen median palveluihin. Kilpailu osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin, Twitterin, LinkedInin tai muut sosiaalisen median kanavat kaikista kilpailuun koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Kilpailun kuvissa ei saa esittää loukkaavaa, rikollista, hyvien tapojen vastaista tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa materiaalia.

Avaudu tieteelle! Osallistu myös muihin avajaisviikon upeisiin tapahtumiin