Julkaisu

Ainedidaktiikan symposiumin 2020 esitelmöijät voivat tarjota esitelmäänsä perustuvaa artikkelia julkaistavaksi Ainedidaktisen tutkimusseuran julkaisusarjassa (JUFO 1). Toimituskunta valitsee lähetettyjen artikkelien joukosta ne käsikirjoitukset, jotka sopivat aiheensa ja sisältönsä puolesta juuri tähän teemajulkaisuun, ja lähettää ne vertaisarvoitaviksi.

Kaikkien julkaistavien artikkelien tulee perustua korkeatasoiseen ainedidaktiseen teoreettiseen tai empiiriseen tutkimukseen, joka liittyy symposiumin teemaan ’Ainedidaktiikan ytimessä: Mitä, miksi ja miten opetan?’. Käsikirjoitukset laaditaan alla olevaan ladattavaan julkaisupohjaan, josta löytyy tarkemmat kirjoitusohjeet – tarkistathan, että artikkeli noudattaa niitä.

AD-julkaisupohja_2020

Pandemian aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä johtuen olemme myöhentäneet artikkelin viimeistä jättöpäivämäärää. Artikkelikokoelmaan tarjottavat käsikirjoitukset on lähetettävä viimeistään 30.6.2020 alta löytyvän linkin kautta:

Lähetä käsikirjoitus

Huomaattehan, että symposiumimme plenaristien, professori Veli-Matti Värrin ja professori Eero Ropon esitysten diat ovat nyt nähtävissä täältä.

Turvallista ja aurinkoista kevättä toivottaen

julkaisun toimittajat:

Jussi Hanska,
Emilia Luukka,
Annika Palomäki ja
Laura Pihkala-Posti

(etunimi.sukunimi(at)tuni.fi)