Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ole hyvä ja ilmoittaudu symposiumiin tämän lomakkeen kautta  30.01.2020 mennessä.

Osallistumismaksut ovat:

100 EUR           ilman Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran jäsenyyttä

80 EUR             Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran jäsenet

50 EUR             opiskelijat ja jatko-opiskelijat

Suomen ainedidaktisen tutkimusseuran jäseneksi liittyminen: http://www.ainedidaktiikka.fi/jasenlomake/

Maksutavat:
Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 EUR (ALV 0 %) maksutapalisä. Lasku lähtee järjestelmästä automaattisesti heti ilmoittautumisen jälkeen. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 EUR (ALV 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.
Peruutusehdot:
Peruutuksen voi tehdä kuluitta 24.01.2020 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Ilmoitukset peruutuksista ja pyynnöt maksun palautuksista sekä osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen congress@tuni.fi.